מתחם מציאות מדומה
מתחמי מציאות מדומה חדשניים ברחובות ופתח תקווה
מתחם טאוור טאג הוא מתחם חדשני וייחודי בארץ לאטרקציית מציאות מדומה.
חווית ה VR שלנו מתאימה לילדים, לבני נוער, למשפחות, חברים לאירועים פרטיים כמו ימי הולדת, מסיבות רווקים ורווקות ולאירועים עסקיים לחברות וקבוצות קטנות.
ברוכים הבאים למתחם המציאות המדומה של טאוור טאג
אחרי בדיקות רבות, טיסות לחו"ל, אין ספור שעות מחקר הבאנו לכם את חווית המציאות המדומה מרובת השחקנים הטובה ביותר בארץ – אם לא בעולם.
מתחם המציאות המדומה של טאוור טאג ישראל שנפתח ברחובות ובפתח תקווה, הוא הסניפים הראשונים בארץ לחווית מציאות מדומה מרובת שחקנים אמיתית – בה תשחקו בשתי קבוצות של עד שלושה שחקנים בכל קבוצה.
מה כוללת החוויה במתחם – פעילות במציאות מדומה לקבוצות ומה יש במתחם?
במתחמי הבידור ברחובות ובפתח תקווה אנחנו מארחים קבוצות של 4 עד 40 שחקנים. במתחם תוכלו להינות גם מחווית טאוור טאג במציאות מדומה, בטורניר תחרותי מאתגר ובנוסף נוכל להציע חבילות משולבות עם חדר בריחה.
במתחם יש שירותים, מכונת שתייה של מים חמים וקרים, מיזוג באופן קבוע (בכל זאת, פעילות מאוד ספורטיבית) מתחם אירוח והדרכה פנימי, שתייה ופופקורן.
בימים אלה אנחנו עובדים על חדר האירוח שיאפשר התארחות של קבוצות לחווית בידור מיוחדת במינה.
תוכלו להגיע אלינו לפעילות ומלחמות במציאות מדומה במתחם לפני האוכל.
לייזר טאג במציאות מדומה – מתחם המציאות המדומה של רחובות
המתחם הראשון שלנו נמצא ברחובות, ברח' הרצל 220
אנחנו מספקים חוויה מרכזית אחת, ועוד מגוון חוויות מציאות מדומה שמעודדות תקשורת, חשיבה ועבודת צוות:
הקודם
הבא
מתחם הבידור במציאות מדומה של פתח תקווה
המתחם החדש שלנו נמצא בפתח תקווה, ברח' ז'בוטינסקי 96
אנחנו מספקים חוויה מרכזית אחת, ועוד מגוון חוויות מציאות מדומה שמעודדות תקשורת, חשיבה ועבודת צוות:
מתחמי המציאות המדומה שלנו
הקודם
הבא
אנחנו ממוקמים במבנה של הסושייה ומדינייט. למגיעים מצפון, בהרצל 220, המשיכו לרמזור שנמצא בעלייה ובצעו פרסה. מיד לאחר המבנה, ולפני אליעזר בן יהודה, פנייה ימינה למדרחוב בצמוד למבנה הרצל 220
הקודם
הבא
הסניף ממוקם בסוף רחוב הסיבים פינת ז'בוטינסקי. למגיעים מרחוב הסיבים: צריך להמשיך ישר ברמזור ולרדת בשער החשמלי. למגיעים מרחוב ז'בוטינסקי: פונה ימינה ישר לאחר הרמזור
מחפשים פעילות כיפית, מגבשת וחדשה לכל המשפחה? חווית טאוור טאג מתאימה לגילאים 10+. החוויה במציאות מדומה, מתאימה לכל בני המשפחה – הבנים או הבנות, הדודים, הסבים והסבתות וההורים. כולם יכולים לשחק נגד כולם. היכולת של השחקנים והביצועים אינם תלויים בגיל או מין השחקן, אלה ביכולת שלו להיות שחקן טאוור טאג טוב!
חגיגה משפחתית – החוויה במתחם הבידור שלנו מתאימה לקבוצות של משפחות מהנכד הצעיר ועד הסבים והסבתות – החוויה מתאימה לכולם,
קלה ללימוד והיא תגבש את המשפחה שלכם בדרך מקורית.
לחוויה של טאוור טאג כחווית בידור משפחתית המון יתרונות – חוויה מאחדת, מגבשת, מאפשרת תחלופה בין שחקני הקבוצה בין הסיבובים ומעודד תקשורת.
חווית טאוור טאג במציאות מדומה מתאימה כל גיל, ועדיין לא הצלחנו להחליט איזה שחקנים הכי נהנו אצלנו במתחם.
אם אתם רוצים לגוון ולחגוג את יום ההולדת שלכם בקבוצה קטנה או גדולה של חברים בטורניר תחרותי ומתאגר ביניכם. הטכנולוגיות של המציאות המדומה חדשות, והחוויה של טאוור טאג היא חוויה חדישה בארץ ובעולם ולכן אתם יכולים להיות בטוחים שעל יום ההולדת שלכם כולם ידברו. קבוצות של בני נוער שחגגו אצלנו יום הולדת לאחד הילדים, חזרו לימי הולדת נוספים של חברים, ואלה היו קבוצות אנרגטיות ותחרותיות מאוד, וזה עוד בימי ההולדת. לעומתם, קבוצות של מבוגרים יותר שהגיעו למתחם ליום הולדת של אחד החברים זכו להתנתק לרגע מהשגרה, לשחרר אגרסיות, לקפוץ, לפרוק ולהינות הנאה טהורה.
הילד או הילדה הגיעו לגיל מצוות, ועליכם מוטלת המשימה הקשה:
"אבא, אמא אני רוצה משהו מיוחד לבר / בת המצווה שלי". מתחמי הבידור החדשים שפתחנו ברחובות ובפתח תקווה, עבור חווית טאוור טאג, ייתן תחושה ביתית ונוחה מצד אחד אך יטריף ויקפיץ את הילדים שבאו לחגוג את אירוע הבר / מת המצווה שלכם מצד שני. אם הילדים מעוניינים בחגיגת יום הולדת לא שגרתית, כזאת שיזכרו, טאוור טאג זאת החוויה בשבילכם! במתחם טאוור טאג גם עבור ההורים לא נחסך דבר. בכניסה למתחם, ניצבת פינת קפה הצמודה למתחמי הפעילות, שהשהייה בה מעניקה להורים שקט ושלווה. ההורים יכולים לבחור האם הם יושבים בצד, מתרוצצים ומצלמים או מצטרפים לקרב או שניים יחד עם הילדים. בכל אירוע של יום הולת או בר / בת מצווה אנחנו מתרגשים לראות חיוכים של הורים וילדים שמצפים לחזור לכאן בשנית.
חווית טאוור טאג במתחמים ברחובות ובפתח תקווה אירחה כבר גם מסיבות רווקים וגם מסיבות רווקות, והתגובות משוגעות!
חווית ה VR הייחודית שבמקום מתאימה גם לבנים וגם לבנות, היא אינה ארוכה, במחיר הוגן ומספקת הנאה טהורה לאורך כל זמן המשחק. הקבוצות שיגיעו למסיבת רווקים או מסיבת רווקות יתחלקו לשלשות ויתחרו בטורניר או בתחלופה חופשית לאורך הזמן שאתם תחליטו עליו. לפחות שעה וחצי תספיק לקבוצה של יותר משמונה על מנת להינות כראוי.
אז אם אתם מחפשים אטרקציה או חוויה מיוחדת למסיבת הרווקים או הרווקות, ואתם חשבתם על משהו מיוחד וכיפי, בואו אלינו לרחובות או לפתח תקווה בדרך לוילה או המסעדה
אם אתם מחפשים אטרקציה מקורית ליום גיבוש, אטרקציה טכנולוגית לאירוע חברה או בילוי חברתי לחברי המשרד שכולל פעילות מיוחדת, חווית טאוור טאג במתחם המציאות המדומה יוכל לענות על צורך זה.
חדר האירוח, חדר בריחה מטורף וחווית טאוור טאג כולם במתחם בידור חדשני שמתאים בדיוק לאירועי חברה וערבי גיבוש משרדיים.
גיבוש עובדים
– לעובדים שלכם מגיע ערב של בידור וכיף. – נוכל לערוך טורניר נושא פרסים – הגיבוש כבר יתקיים בעצמו!
אם אתם מחפשים חוויה שונה לערב שעוד תדברו עליו עוד ימים ואולי אף שבועות,חווית טאוור טאג במתחם הבידור שלנו תתאים לכם בול!
טאוור טאג היא חוויה במציאות מדומה תחרותית מאוד ומלאה באדרנלין. אך בניגוד לפיינטבול או לייזר טאג, אין מגע פיזי בין השחקנים או כדורים כואבים, ולכל שחקן יש את שטח המשחק שלו. בנות הזוג שלכן יהנו באותה המידה וכנראה אפילו יותר מכם שכן יתרונות פיסיים כמו חוזק או מהירות ריצה לא באים לידי ביטוי במשחק. לעומתם יתרונות כמו גמישות ומהירות תגובה יבואו לידי ביטוי הרבה יותר משמעותי. קבוצות חברים – בני נוער, חיילים, סטודנטים, מבוגרים ועוד
הקודם
הבא
אם אתם רוצים לשדרג אירוע פרטי או עסקי בעזרת חוויות מציאות מדומה משוגעות – תקפצו לאתר שלנו VR2GO – חוויות ואטרקציות מציאות מדומה לאירועים.
Comments